logo

Иновации от природата

Енергия за красота

Силата на природата е в младостта и красотата. Тя е тайнствената енергия, която изпълва живота и създава хармония. Вдъхновява с чистотата си. Създава копнеж и радост. Скрита е в нежния еликсир на розовите листа, в златното вълшебство на маслината, в пленителния аромат на божура, в слънчевите отблясъци на пролетните цветя.

Уловихме натуралната сила на природата и Ви я поднасяме, за да създадем още красота и радост. Да допълним усещането за щастие. Да дадем хармония. На всяка възраст . На всеки тип кожа. На всеки темперамент на духа.

Това е серията Nature of Agiva. Тя е натурална, модерна и иновативна. Но заедно с това тя  предлага и още един вълшебен дар – грижата за красотата и хармонията на на душата.

Козметичната линия е израз на желанието ни за съвършенство. При създаването и развитието й съчетахме естествените природни съставки с високотехнологичните и научни открития. Водим се от желанието на клиентите ни за „чистота” на използваните активни съставки. Ето защо сериите са без парабени, без минерални масла, без силикони и без изкуствени оцветители.

Всички опаковки са съобразени и отговарят на екологичните стандарти.

 

 

about

Абонирай се!

Абонирайте се за нашия бюлетин